Gorgan Foto SRL Foto – Video

Sa fotografiezi nu este greu! Iti trebuie doar un aparat de fotografiat sau un telefon mobil, dar nu credem ca iti doresti asa ceva pentru cel mai important eveniment al tau.

   Ideea de la care a luat fiinta aceasta echipa a fost dorinta comuna a doi pasionati de fotografie, constienti ca intregul nu este egal cu suma partilor, ci cu ceva mai mult. Am avut de la inceput dorinta de a deveni cei mai buni, de a face ceva nou, de aici si denumirea initiala a site-ului New Perspective.

  Avem dorinta de a-i ajuta pe oameni sa-si pastreze amintirile, singura victorie permanenta impotriva timpului.

  Am vazut adesea neclintirea din ochii unui om hotarat atunci cand a spus “DA”, ganguritul nevinovat al copilului, promisiunea unei bucurii, sentimente si reactii la care suntem atenti si vrem sa le aratam tuturor asa cum au fost, prin fotografii, sedinte foto, clipuri, albume foto.

    Motivati si inspirati de ascesiunea noastra si constienti de rolul major al mediului on-line in promovarea afacerilor, ne dorim sa-i ajutam pe toti cei care inteleg importanta Marketingului “stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere”. 

Locatie

Bucuresti

Detalii
Metode de Plata
  • Plata Numerar
Facilitati
  • Consultanta Gratuita