Digital Marketing2018-11-20T01:07:03+02:00
SERVICII DIGITAL MARKETING

DIGITAL MARKETING

SERVICII DIGITAL MARKETING – AGENTIE DIGITAL MARKETING
OBTINE O ESTIMARE GRATUITA

Optimizare SEO On-Page

Optimizare site pentru motorul de cautare Google

Servicii profesionale de optimizare tehnica a paginilor web: optimizare cod sursa, optimizare css, optimizare js, optimizare imagini, optimizare cache, optimizare baza de date, optimizare meta – titlu, descriere, cuvinte cheie si linkuri pentru fiecare pagina web a site-ului sau magazinului online.

Obtine o Cotatie

Social Media Marketing

Promovare prin continut distribuit in social media

Servicii profesionale de promovare firma, produse si servicii prin retelele de socializare: Google +, Google Business, Youtube, Dailymotion, Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest, Instagram. Daca nu exista, conturile de business pe retelele de socializare vor fi create si administrate de agentia noastra, in numele clientului.

Obtine o Cotatie

Optimizare Gazduire

Optimizare profesionala si securizare a spatiului de gazduire

Servicii profesionale de optimizare a tuturor componentelor spatiului de gazduire pentru viteza si securitate maxima. Spatiul de gazduire, cu toate componentele sale, necesita optimizarea si implementarea unor set de reguli pentru a avea un site web mereu online, protejat de intrusi si traficul web spam. Este foarte important sa ai o prezenta online sigura, atat pentru imaginea firmei, cat si pentru vizitatori. Google ofera mai multa atentie site-urilor optimizate, fara erori tehnice si fara gauri de securitate.

Obtine o Cotatie

Content Marketing

Creare continut pentru promovare online

Servicii profesionale de content marketing in retele de bloguri cu link catre paginile site-ului tau. Content marketing este o strategie care se focuseaza pe crearea si distribuirea de continut valoros, relevant si consisent, menit sa atraga si sa retina o audienta potrivita si sa o conduca catre cumparaturi sau catre instrumentele de apelare pentru solicitare oferta sau comanda: sa efectueze un apel telefonic, sa solicite directia catre magazin si harta, sa trimita formularul de contact.

Obtine o Cotatie

Google Ads

Afisare anunturi publicitare pe Google

Servicii profesionale pentru companiile care doresc sa afiseze anunturi pe Google si in reteaua de publicitate. Programul Google Ads permite firmelor sa stabileasca un buget pentru publicitate si sa plateasca click-urile pe anunțuri.

Obtine o Cotatie

Facebook Ads

Afisare anunturi publicitare pe Facebook

Servicii profesionale pentru companiile care doresc sa afiseze anunturi pe Facebook si in reteaua de publicitate. Programul Facebook Ads permite firmelor sa stabileasca un buget pentru publicitate si sa plateasca afisarile de anunțuri.

Obtine o Cotatie

LinkedIn Ads

Afisare anunturi publicitare pe LinkedIn

Servicii profesionale pentru companiile care doresc sa afiseze anunturi pe LinkedIn si in reteaua de publicitate. Programul LinkedIn Ads permite firmelor sa stabileasca un buget pentru publicitate si sa plateasca afisarile de anunțuri.

Obtine o Cotatie

Anunturi in Presa

Afisare anunturi publicitare in presa

Servicii profesionale pentru companiile care doresc sa afiseze anunturi in presa scrisa si presa online. Programul permite firmelor sa stabileasca un buget pentru publicitate si sa plateasca numarul de aparitii sau afisari ale anuntului.

Obtine o Cotatie

Verificare SEO

Verifica starea site-ului tau

Servicii profesionale de verificare SEO in mod gratuit: scor site, autoritate web, meta data, timpul de raspuns, tehnologii folosite, date despre gazduirea web si multe altele. Agentiile si corporatiile au posibilitatea sa creeze rapoarte PDF cu un singur click.

Verifica SEO Gratuit

Postari Automate Facebook

Postari in pagini, grupuri si profil Facebook

Agentia noastra a dezvoltat un software ce va permite sa programati postarile pe Facebook: postari pe profilul personal, postari in paginile administrate si postari in grupuri. Postari tip status, link, video sau foto.

Vezi Preturile

Afacerea ta merita promovare online !

Preturi Digital Marketing
AFACERI DE SUCCES

Testimoniale

Recosal Energy Team

“Colaboram de cativa ani si suntem foarte multumiti: pret echitabil pentru servicii, consultanta de specialitate inclusa, vizibilitate maxima in motorul de cautare Google si pe Facebook. Recomandam pentru profesionalism si dedicare in favoarea clientului.”

Pepiniera Comana

“Este al doilea an de cand am inceput colaborarea, vanzarile noastre se bazeaza foarte mult pe comenzile venite de pe internet. Suntem bucurosi de colaborarea cu aceasta agentie de marketing care ne ofera toate serviciile la un pret destul de avantajos.”

Centrale Mareli

“Vrei bani? Faci business online! Recomand servicii la un raport cost / beneficiu de neegalat in Romania! Centrale Mareli recomanda cu caldura serviciile oferite de SEO Marketing Solutions.”

Citeste Mai Multe Testimoniale

Solicita Oferta Personalizata

Pentru ca afacerea ta sa fie vizibila in mediul online ai nevoie de servicii profesionale pentru gazduire web, ai nevoie de un site web profesional si, nu in ultimul rand, ai nevoie de o strategie de marketing care sa domine concurenta. Iti oferim posibilitatea de a obtine profit maxim !

Click Aici