Web Hosting2018-10-26T20:18:24+02:00

SERVICII WEB HOSTING

WEB HOSTING

Servicii Web Hosting SSD

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA

Gazduire Website

Stocare premium pe SSD, Pachete de Web Hosting
Performanță superioara si tehnologie avansata chiar si pentru cele mai exigente cerinte. Tehnologia superioara ce creste de pana la 3 ori viteza de incarcare a site-ului. Resurse garantate prin izolare individuala, PHP selector, stabilitate si siguranta. Cel mai intuitiv panou de control, cu acces la o gama larga de functionalitati.

Obtine o Cotatie

Gazduire Magazin Online

Stocare premium E-commerce pe SSD
Performanță superioara si tehnologie avansata chiar si pentru cele mai exigente cerinte. Tehnologia superioara ce creste de pana la 3 ori viteza de incarcare a magazinului. Resurse garantate prin izolare individuala, PHP selector, stabilitate si siguranta. Cel mai intuitiv panou de control, cu acces la o gama larga de functionalitati.

Obtine o Cotatie

Afacerea ta merita gazduire potrivita !

Preturi Web Hosting

Cele mai performante servere cu procesoare Intel Xeon E5, noile memorii DDR4, iar stocarea doar pe discuri SSD Intel configurate in RAID 10 hardware.

Datele tale sunt în siguranta datorita solutiei profesionale de backup incremental gratuit, zilnic sau saptamanal, in functie de pachetul de gazduire ales.

Cu CloudLinux ai acces la toate versiunile de PHP, disponibile prin intermediul PHP selector direct din cPanel: PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 si 7.1

Ai probleme cu actualul provider de gazduire? La noi beneficiezi de uptime fara intreruperi prin transferul serviciului de la un alt provider de gazduire.

Ai deja un domeniu dar nu ești mulțumit de furnizorul tau sau pur si simplu vrei să profiti de preturile reduse pe care le oferim? Nicio problema! Transferul domeniului tau la noi este rapid si simplu, fara taxe suplimentare.

Indiferent ca ai cateva produse sau cateva mii, printr-un design inteligent si intuitiv, iti vei creste vanzarile online.

AFACERI DE SUCCES

Testimoniale

Recosal Energy Team

“Colaboram de cativa ani si suntem foarte multumiti: pret echitabil pentru servicii, consultanta de specialitate inclusa, vizibilitate maxima in motorul de cautare Google si pe Facebook. Recomandam pentru profesionalism si dedicare in favoarea clientului.”

Pepiniera Comana

“Este al doilea an de cand am inceput colaborarea, vanzarile noastre se bazeaza foarte mult pe comenzile venite de pe internet. Suntem bucurosi  de colaborarea cu aceasta agentie de marketing care ne ofera toate serviciile la un pret destul de avantajos.”

Centrale Mareli

“Vrei bani? Faci business online! Recomand servicii la un raport cost / beneficiu de neegalat in Romania! Centrale Mareli recomanda cu caldura serviciile oferite de SEO Marketing Solutions.”

Citeste Mai Multe Testimoniale

Solicita Oferta Personalizata

Pentru ca afacerea ta sa fie vizibila in mediul online ai nevoie de servicii profesionale pentru gazduire web, ai nevoie de un site web profesional si, nu in ultimul rand, ai nevoie de o strategie de marketing care sa domine concurenta. Iti oferim posibilitatea de a obtine profit maxim !

Click Aici